Impress er oplagt til maskinstationer
Pöttinger er aktuel med Impress 185 VC Pro, en variabel rundballepresser med indpakker, der egner sig til maskinstationer og landbrug.

Da østrigske Pöttinger for nogle år siden kastede sig ud i produktionen af ballepressere, var det med store ambitioner fra starten. Producenten lovede innovative løsninger til de nye Impress pressere, der fås i versioner med og uden wrapper, og hvor udstyrsmodellerne kaldes Master og Pro.

I programmet er bl.a. Impress 185 VC PRO, en variabel rundballepresser med indpakker, der egner sig til maskinstationer og landbrug. Den høje fleksibilitet i ballestørrelsen mellem 0,90 og 1,85 m gør ifølge producenten Impress til det ideelle valg, hvor der er mulighed for høj udnyttelse af maskinen.

Den 2,3 meter brede centerophængte pick-up giver mange fordele. Brede skår opsamles ifølge producenten perfekt, hvilket også er fordelagtigt ved kurvekørsel, og videre giver Liftup-rotoren unikt materiale flow. Den patenterede spiralrotor fører materialet ind i ballekammeret over hele bredden, så man får høj kapacitet og minimalt spild. Det er også medvirkende til, at ballerne holder deres form.

Producenten slår også på snittekvalitet helt ud til kanten af ballen og tilbyder en teoretisk snitlængde på 36 mm over hele rotorens bredde. Dertil kommer en ergonomisk korrekt placeret Flexcut 32 knivbank.

Indpakningssystemet er udtænkt til at matche kapaciteten. Indpakkeren er underophængt, hvilket giver fordele på maskinens tyngdepunkt samt håndtering og aflæsning af baller med stor diameter.

Faktaboks

Pöttinger Impress

  • F125 med fast kammer. V155 og V185 med variabelt kammer.
  • 32 knive. Teoretisk snitlængde på 36 mm.
  • Femrækket pick-up på 2,3 meter.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.