JCB har et nyt flagskib til landbruget

Den nye JCB 457S er en ny og mere muskuløs gummihjulslæsser, som er målrettet krævende opgaver hos maskinstationer og landbrug.

Den store gummihjulslæsser JCB 457 Agri er, som navnet antyder, i forvejen målrettet arbejdsopgaver i landbruget. Nu er producenten aktuel med en S-version, et flagskib, som ifølge producenten leverer større produktivitet og ydeevne.

JCB 457S er tænkt som en allround performer, designet til at imødekomme behovene hos store ensilage-, biogas-, sukkerroe- og gødningsmaskinstationer og landmænd.

- JCB 457S er en ny model, som med S-betegnelsen er beregnet til landbruget, S-model betyder slet og ret, at der er mere motorkraft til rådighed, og dermed er den særdeles velegnet til landbruget. Vi har også 419S og 435S i vores S-linje, siger Peter Møller fra JCB Agriculture hos importøren Brøns Group.

Maskinen har ifølge producenten klassens bedste effekt/vægt-forhold på 14,5 hk/ton. Drivkraften er en en 282 hestekræfters Cummins Stage 5 motor, og den arbejder sammen med en sekstrins powershift-transmission med momentlås. Maskinen har en driftsvægt på 20.000 kilo med en nyttelast på 6 ton.

457 kan betjenes i to tilstande, nemlig lav effekttilstand, som er standard med 224 hestekræfter til håndtering af lette materialer, hvor der ikke kræves fuld effekt og brændstoføkonomien øges, samt høj effekttilstand med 282 hestekræfter til tungere opgaver.

Blandt nyhederne er også nye hjul- og dækmuligheder, nye kraftige aksler og flere muligheder for læsserarme.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.