Krone klar med fem nye snittevogne

På Krones stand på dette års Agritechnica lancerer producenten en ny serie læsse- og snittevogne. Den nye MX serie kommer til at bestå af fem modeller, og nogle af teknologierne er hentet fra den større ZX-serie.

MX er en ny serie kombilæssevogne bestående af modellerne MX 330 GD og GL, MX 370 GD og GL samt MX 400 GL. Kapaciteten er henholdsvis 33, 37 og 40 kubikmeter. Modellen, der bliver udstillet på Agritechnica, bliver en MX 370 GD.

Som øvrige modeller fra Krone er serien begavet med Krones EasyFlow pickup, her i 1,8 meters bredde og med fem rækker tænder, som er arrangeret i en W-form, et patenteret arrangement, som ifølge Krone sikrer et konstant flow i materialestrømmen. Knivbjælken har 41 knive, og den har central gruppevis knivaktivering.

Knivbjælken kan svinges ud til siden under service.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.