Kubota med komplet skårlæggerprogram

Kubota introducerer nu en ny 10 meter butterfly skårlægger med crimper og mulighed for båndudstyr.

Japanske Kubota udvider nu sin serie af butterfly skårlæggere med introduktionen af BX båndudstyr til DMC63100 serien. Det er et nydesignet båndudstyr med løsninger, som ifølge producenten gør brugen nemmere.

- En stor butterfly løsning med båndudstyr har været efterspurgt hos Kubota forhandlerne, så vi er rigtig glade for nu at kunne tilbyde et komplet Kubota skårlæggerprogram fra 1,7 til 10,2 meter, siger produktchef for Kubota i Danmark, Jesper Svendsen.

Den nye Kubota DMC63100 BX Vario med båndudstyr har en arbejdsbredde på 9.80 til 10.20 meter og inkluderer Vario arme, så det ved hjælp af hydrauliske cylindre er nemt at justere overlap og arbejdsbredde. Der tilbydes SemiSwing stålfinger eller dobbelt gummivalse crimper.

BX skårsamleren er designet til at optimere kapaciteten på DMC63100. Et generelt kendetegn for DMC63100 serien er mulighederne for at kunne justere arbejdsbredde og overlap uden behov for at stoppe og uden, at jordtrykket ændres.

Hastigheden på BX skårsamleren justeres automatisk i forhold til arbejdsbredden. Det giver angiveligt et jævnt og ensartet skår, som er nemt at samle op for den maskine, som kommer efter.

Båndudstyret er udviklet til at udføre flere opgaver end hidtil set. Fleksibiliteten er udviklet med en tre-i-en løsning, som tilbydes med Kubota DMC63100 BX Vario, det vil sige mulighed for et stort skår, tre enkelte skår eller bredspredning.

Faktaboks

Kubota i Danmark

  • Det japanske maskinmærke har købt Kverneland og producerer en række maskiner under eget brand. 
  • I Danmark varetager Kvernelands organisation den overordnede distribution og markedsføring.
  • Har forhandlere rundt i Danmark.   

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.