Land Rover til stikkontakten

Land Rover Defender kommer nu også som plug-in hybrid med elektrisk drivlinje.

Land Rover tager hul på 2021-årgangen med en ventet plug-in hybrid version af den nye Land Rover Defender. Med 404 hestekræfter bliver den både den mest kraftfulde og den mest brændstoføkonomiske variant i programmet.

Nøgletallene på nyheden siger 0-100 km/t på 5,6 sekunder og mellem 30,3 og 25,6 km/l og en CO2-udledning på 74-88 g/km. Eldrift alene giver en rækkevidde på 43-39 km.

PHEV-Defenderen, der har fået betegnelsen P400e, er ifølge Land Rover afgørende for Defenderens brede appel. P400e-modellen kombinerer en to-liters firecylindret benzinmotor og en elmotor på 105 kW. I lavt gear kan den køre udelukkende med aktiveret elbilsfunktion, hvilket tilfører en ny dimension til offoroad-kørslen. PHEV-varianten kommer med 110-udgavens karrosseridesign med fem eller seks sæder.

claw

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.