LED-arbejdslys leveres som komplet lyspakke
Ledab.dk præsenterer en helt ny måde at tænke arbejdslys på, hvor landmanden køber en effektiv lyspakke til lige præcis den traktor, der skal have ekstra lys.

Mere og bedre lys på traktoren, læssemaskinen eller mejetærskeren står højt på de fleste landmands ønskeseddel. Men det kan være et svært marked at finde rundt i.

Her leverer Bøgely Trading en helt ny løsning på markedet med LEDAB, som er udviklet i samarbejde med en tysk specialist i LED-arbejdslys. LEDAB står for LED ud fra bestemmelse (ab bestimmung, på tysk), og idéen er ganske enkel og unik på markedet: Nemlig lyspakker til præcis den traktor, landmanden ønsker at få ekstra og bedre lys på.

»Vi ved, at mange gerne vil udstyre deres maskiner med LED-lys, men har svært ved at få overblik over, hvad der findes på markedet, hvad der passer sammen, og hvad der kan monteres på den enkelte maskine. Derfor vil vi gøre det meget lettere og mere overskueligt ved at tilbyde komplette lyspakker, som er skræddersyede til den enkelte model«, forklarer Jonas Overgaard, som driver Bøgely Trading sammen med sin lillebror Jacob Overgaard og er ny skandinavisk importør og enedistributør af LEDAB.

Meget overskueligt

På hjemmesiden www.ledab.dk går man simpelthen ind, finder sit traktormærke og derefter sin bestemte model. Indtil videre kan der vælges mellem de seks mest solgte mærker i Danmark og en række af deres mest solgte modeller gennem årene. For New Holland gælder det f.eks. også TM- og TG-serierne foruden serierne T6, T7 og T8

Desuden kan der også vælges lyspakker til foreløbig Claas’ mejetærskere i Lexion 600- og 700-serierne. Flere er på vej.

Der kan vælges mellem basis- og premiumlyspakker, hvor forskellen bl.a. er, hvor meget lys man ønsker, og om det primært skal være arbejdslys foran og bagved eller hele vejen rundt.

De nye arbejdslys skal man selv montere, men der medfølger udførlig vejledning, beslag og andet nødvendigt for en let og sikker montering.

»Vi mener selv, at vi leverer markedets bedste arbejdslys i forhold til lysstyrke og kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Vi tror på det her koncept til både små, mellemstore og store landbrug og de mange maskinstationer«, slutter Jonas Overgaard på baggrund af de første måneders test af LEDAB-arbejdslys under danske forhold.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.