Lemken-plov giver lavere forbrug
Lemken viser på Agritechnica en væsentlig opdatering på Diamant 11 ploven.

Med over 4.000 solgte eksemplarer behøver Lemken Diamant 11 ploven næppe at bevise noget. Men på Agritechnica i år viser Lemken en ny og opdateret version af den halvbugserede vendeplov, som er blevet endnu bedre, når det gælder brændstofforbrug og betjening.

Lemken henviser bl.a. til, at det nu er blevet muligt at justere plovens trækpunkt ved hjælp af OptiLine. Det er et hydraulisk system, der optimerer træklinjen i de halvbugserede plove fra Lemken. Det reducerer både sliddet og brændstofforbruget. Lemken nævner brændstofbesparelser på op til 10 procent. Også komforten øges, da traktorføreren ikke skal sidde og styre kontra for at holde ploven på den rette kurs. Den nye Diamant 11 kommer med enten Dural eller DuraMaxx plovskær.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.