Maskinstationerne har fundet ny chefkonsulent
DM&E Agro har ansat Kasper Kjær Jensen som ny chefkonsulent.

Hen mod sidste års slutning fik DM&E Agro ansat en ny chefkonsulent til erstatning for Henning Sjørslev Lyngvig, der vendte tilbage som landskonsulent hos Seges. Kasper Kjær Jensen er ny chefkonsulent til maskinstationerne fra 1. februar.

Kasper Kjær Jensen skal sammen med den nuværende konsulent, Gerth Petersen Holm, være samlingspunkt for maskinstationerne og ansvarlig for den faglige rådgivning og vidensdeling til medlemsvirksomhederne inden for agro-området. Ligeledes bliver en af hans hovedopgaver at fremføre foreningens politiske hovedmærkesager over for relevante parter.

Med Kasper Kjær jensen har DM&E fået en erfaren mand, der har rødder i landbruget. Han er født og opvokset på en planteavlsejendom og er uddannet agrarøkonom fra JU Vejlby i 2011. Han kommer fra en stilling som planterådgiver i Sagro og har arbejdet med rådgivning i snart seks år.

Kasper Kjær Jensen beskriver sig selv som nysgerrig af natur og med et klart mål om at lære noget nyt hver dag. I sin rådgivning fokuserer han på at være praksisnær og helhedsorienteret, så der tages hensyn til de mennesker, der skal udføre arbejdet. Ligeledes brænder han for at optimere driften i forhold til de muligheder og vilkår, som lovgivning og teknologi stiller til erhvervet.

Kasper er 35 år og bor i Vejen. Han er gift med Maria, og de har to børn på et og tre år.

Faktaboks

Kasper Kjær Jensen:

  • Ny chefkonsulent i DM&E Agro.
  • 35 år og fra Vejen.
  • Uddannet agrarøkonom fra JU Vejlby i 2011.
  • Kommer fra en stilling som planterådgiver hos Sagro.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.