Maskintorvet.dk - nyt om brugte maskiner

Maskintorvet er pr. 15/11-2017 blevet en integreret del af landbrugsavisen.dk under navnet Maskiner. Du kan i fremtiden finde dine tekniknyheder og brugte maskiner her

Med Mascus og LandbrugsMedierne som partnere lancerer Dansk Maskinhandlerforening på Agromek en ny hjemmeside, hvor danske maskinhandlere vil præsentere deres brugte maskiner. Sitet hedder www.maskintorvet.dk

Maskinhandler Lars Møller Andersen, Sakskøbing, nævner som argumenter for at have valgt disse samarbejdspartnere, at Mascus har den nødvendige teknik, og at LandbrugsMedierne kan sikre den massive markedsføring på forskellige platforme. Sideløbende fortsætter maskinhandlerne samarbejdet med Effektivt Landbrug.

»Vi har ønsket en markedsplads, der er nem både for landmænd og os at bruge,« siger Lars Møller. Over 70 maskinhandlere med op mod 10.000 maskiner er med, når sitet går i luften.

Den ny salgskanal introduceres på Agromek på Dansk Maskinhandlerforenings stand samt hos LandbrugsMedierne og Effektivt Landbrug.

På LandbrugsMediernes stand 3270 i hal D vil du møde en sand torvestemning med masser af spændende tilbud. Fx TraktorÅrbogen, der i en helt ny udgave præsenterer 295 traktorer over 100 hk på det danske marked. 16 mærker og 64 serier omtales i detaljer på de 144 sider.

Endvidere er der tilbud på bogen, Det danske landkøkken, samt børnebogen, Min ABC - livet på landet.

Desuden har vi specialtilbud på magasinerne TraktorTech, Mark, Kvæg, Svin, Kødkvæg og Frøavleren samt ugeavisen LandbrugsAvisen.

Du kan også ændre dit abonnement på et af vore produkter eller ændre adresse, hvis du er flyttet. Du er velkommen til at kontakte os, uanset hvad du har på hjerte.

LandbrugsMedierne

Hal D stand 3270

Faktaboks

LandbrugsMedierne

  • Nyt om brugte maskiner: www.maskintorvet.dk
  • Tilbud på TraktorÅrbogen samt andre bøger, faglige magasiner og LandbrugsAvisen
  • Hal D stand 3270

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.