Merlo når nye højder på Agromek
Brdr. Holst Sørensen kommer til Agromek med den nye generation af Merlo Turbofarmere.

For 20 år siden blev den første Turbofarmer teleskoplæsser produceret til landbruget. Nu lanceres den nye generation af Turbofarmere, som Brdr. Holst Sørensen bringer med til den snarlige Agromek-messe.

Det er ikke blot en fornyelse, men en ny serie der introduceres. Løftehøjden bliver 7 og 10 meter alt efter model, mens løftekraften bliver 3.800 kg eller 4.200 kg. Motorerne er på 122 eller 156 hestekræfter.

Modellerne introduceres med Eco Power Drive som standard - det giver lavere omdrejninger og mindre forbrug.

Videre har maskinen det patenterede sikkerhedssystem, CDC, som automatisk genkender redskabet på teleskoparmen og viser belastningsdiagrammet på et display i kabinen.

Mekanisk PTO er tilgængelig på alle modeller i den nye Turbofarmer-serie. Med PTO bliver teleskoplæsseren mere alsidig og kan anvendes til mange opgaver, der normalt kræves en traktor til.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.