Når man er én ud af 5.000 danskere på Agritechnica
Den internationale biludstilling blegner i forhold til Agritechnica, skriver vores redskabsjournalist, der har en fortid både på Agritechnica og på bilernes store scene.

Nå, er du også hernede”.

Indrømmet. Det er ikke den mest inspirerende eller intelligente indgangsreplik, når man møder en bekendt dansk maskinhandler ved hjørnet af Hal 7 på Agritechnica i Hannover. Men hvad skal man lige finde på, når han nu er den syttende bekendte, man møder dén dag?

For der kommer, mener man, omkring 5.000 danskere til Agritechnica, og vi kommer alle drevet af en fælles drift. Vi vil vide noget om de nyeste maskiner, se dem, røre dem. Og overalt står der beredvillige folk, som gerne beretter om de nyeste maskiner og de friskeste features inden for både kendte og mindre kendte mærker.

Og i den forbindelse et godt råd: Hold øjne og ører åbne. For hist og pist kan der gemme sig interessante nyheder, tekniske påhit, som måske og måske ikke kan give en nemmere arbejdsgang, tidsbesparelse, brændstofbesparelse, højere udbytte, bedre bundlinje eller en helt ny og ukendt fordel hjemme på bedriften.

Og når dagene er gået, tager man hjem med en stor mæthedsfølelse – mæt af maskiner. Og apropos mæthed – vi er jo i Tyskland – er det overalt muligt at få sig en bratwurst i en anstændig størrelse rundt omkring i de 23 haller og det omkring 40 hektar store udstillingsområde, der får selv den internationale biludstilling i Frankfurt til at ligne et lokalt julemarked. Og hvor man regner med et besøgstal svarende til den tykke ende af en halv million.

Dermed – efter at have skitseret Agritechnicas størrelse – når vi frem til næste og afgørende gode råd: Tag det fodtøj med, som dine fødder har det bedst med, thi du kommer til at gå langt, meget langt. Og her handler det ikke om stil, smartness og sko med spidse næser, men om at fødderne kan præstere optimalt. Så ifør dig gerne dine slidte Blundstone boots eller dine neongrønne løbesko – bare fødderne har det godt, for så får den anden ende af kroppen mest ud af udstillingen.

God fornøjelse. Vi ses dernede. ”Nå er du også hernede”.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.