Nu er New Hollands redskabs-mission i gang
Nye redskaber som sprøjter og såmaskiner kan være på programmet allerede næste år.

Der har været meget snak om dem og fremvisninger på messer rundt omkring.

Men nu kommer New Hollands redskabsprogram for alvor ud på markedet i år.

New Holland søsætter netop nu en større marketingskampagne med sine nye redskaber.

De første plove og harver er allerede solgt. Og programmet kan hurtigt få større bredde i New Hollands bestræbelser på at blive en full line maskinproducent med alt fra mejetærskere, traktorer over harver, plove og sprøjter på programmet.

»Jeg er sikker på, at vi kommer til at lykkes med det her i Danmark. Realiteten er også, at det ikke sker på få måneder eller blot en sæson. Vi er fuldt ud realistiske om, at det vil tage år at få vores del i markedet. Men jeg ser ikke nogen forhindringer for, at vi ikke skulle opnå det. Vi har et godt netværk af stærke forhandlere, vi har kunderne – og vi har link til historien med stærke mærker her i Norden i Kongskilde og Överum«, siger business manager Sigurn Ghyselen, ansvarlig for salget af New Holland i Danmark og Sverige i CNH-koncernen.

Måske store nyheder i 2020

Han fortæller, at New Holland i løbet af en periode, som han betegner som ’mellemlang’, kommer til at tilføje endnu flere redskabsgrupper til porteføljen.

»Vi har ingen såmaskiner, og vi har ingen sprøjter i Europa. Der er også segmenter på græs-maskiner, hvor vi mangler nogle produkter. Det er tydeligt, at New Holland kommer til at blive full liner. Så der mangler nogle produkter. Vi kan gå to veje. Enten opfinder vi dem selv via vores udviklingsfolk eller også ved opkøb. Og vi arbejder i begge retninger. Det kommer. Det bliver ikke i år. Det er ikke realistisk, men vi arbejder på det, og det kan blive allerede næste år«, siger han.

Ukendt mål

Ifølge New Hollands business manager er der særligt store forhåbninger til salget af New Hollands plove, som bliver bygget på Överums fabrik i Sverige.

»Vi er i en startfase, hvor vi arbejder på synlighed i markedet og har fokus på, at vores produkter bliver mere kendte og bliver fuldt og naturligt integreret sammen med vores øvrige program«.

Hvor mange forventer I at sælge?

»Så mange som muligt. Vi er realistiske på det her tidspunkt og sætter ikke tal på«.

Faktaboks

NH redskaber:

  • New Holland tilbyder bl.a. plove, såbeds- og stubharver og jordfræsere på det danske marked. 
  • På græssiden tilbydes bl.a. river og flere typer slåmaskiner. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.