Ny Deutz-Fahr med 287 hk er altid online
Deutz-Fahrs nye bud i den øvre del af mellemklassen, den nye 8-serie ventes til Danmark i oktober eller november.

Når den nye 8-serie fra Deutz-Fahr dukker op i Danmark inden for de næste par måneder, er det i første omgang med en enkelt model, Deutz-Fahr 8280 med 287 hestekræfter.

En af de helt store nyheder ved den nye model er på gps/autostyring. Traktoren er nu udstyret med egen router og elektronisk simkort således, at den altid er online og dermed tilgængelig for brugersupport, serviceadgang for sin servicepartner, men også for andre traktorer og maskiner.

Den nye Deutz-Fahr 8280 er forsynet med en ny Stave V-klar sekscylindret 6,1 liter Deutz AG motor med dobbelt turbo. Common-rail motoren med tryk på 2.000 bar. Det maksimale drejningsmoment på 1.500 Nm er klar ved 1.100 omdrejninger.

»Den nye 8-serie forventes til Danmark i oktober eller november. Lige nu ser det ud til, at den planlagte introduktion for den europæiske salgsstyrke, der skulle have været afholdt i næste i uge i Tyskland, er aflyst pga. corona«, siger Peter Christensen Holm fra HCP, der fremhæver nyhedens transmission.

»Den nye SDF T7780 transmission er det bedste fra begge verdener i trinløs transmission. Der arbejdes med en planetgearsløsning sammen med en hydrostat, der sikrer, at der altid er optimalt mekanisk træk, mindst muligt hydrostatisk træk. Det betyder blandt andet mindre varmeudvikling og effekttab end i en variotransmission. Desuden kan den nye transmission ikke fejlbetjenes«.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.