Ny fleksibel kratknuser fra Fransgård
Fransgård er Agritechnica-aktuel med ny kratknuser med betegnelsen FKR-1501.

Fransgårds nye kæderydder tilbyder ifølge producenten mange unikke træk og detaljer, som giver en høj fleksibilitet, der gør det muligt at arbejde hårdt i mange forskellige miljøer. Kæderydderen har en rækkevidde på op til 4,5 meter fra traktorens midte, hydraulisk tilt mellem 90 grader opad og 35 grader nedad, hvilket gør det muligt at ramme begge sider af grøften.

Den hydrauliske cylinder til klippehovedet kan med fordel være i flydestilling under arbejdet, så maskinen følger jorden perfekt. Kæderydderen kan også arbejde i lodret position fra nul til fire meter og har en sideforskydning på 1,5 meter. Transportbredden er 2,5 meter, og maskinen kræver en traktor med en vægt på fem ton.

Maskinens drivlinje er kombineret med PTO-drev og 3-spors powerbelt, som giver optimal drift og sikrer minimal slitage på maskinen selv i de hårdeste miljøer. Påkørselssikring er standard.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.