Ny skårlægger svæver over forhindringerne
Claas’ nye frontskårlægger, Disco Move, er designet til høj kapacitet, stor driftssikkerhed og enkel betjening.

Nyt centerophæng og ny kinematik giver Claas’ nye frontskårlæggerserie Disco Move en hidtil uset stor bevægelsesfrihed.

Det giver nye muligheder for at øge kapaciteten ved at køre stærkere uden at gå på kompromis med sikkerheden og kvaliteten af arbejdet.

Det skyldes, at det centrale drejepunkt er flyttet frem og ned, så frontskårlæggeren trækkes af traktoren, mens ophænget arbejder i et interval, der går fra 400 mm under stubhøjde til 600 mm over stubhøjde.

Det giver gode kontur-følgeegenskaber og sikrer samtidig effektiv undvigelse af fohindringer, da Move har et stort bevægelsesområde i alle tre retninger under skårlægningen.

Topper Disco-serien

Move topper Claas’ frontskårlæggerserier og er tænkt til de bedrifter og maskinstationer, der prioriterer kapacitet og ’oppetid’. Derfor kan den leveres med a-ramme samt fleksibel placering af hydraulik og manometer, ligesom Move-serien let integreres i betjeningen, når den kører som del af en kombination med bagmonterede Claas-skårlæggere.

Affjedring og aflastning sikres med Claas’ hydrauliske Active Float, der kan justeres fra traktorkabinen under kørslen.

Knivbjælken er der heller ikke ændret ved, da Claas også her bruger sin velkendte lukkede og vedligeholdelsesfrie Maxi Cut.

Faktaboks

Move-serien

  • Claas Disco Move leveres i 300 og 340 cm arbejdsbredde med eller uden crimper. 
  • Af crimpere kan der vælges mellem stålfingre og gummivalser.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.