Ny struktur hos Agco - dansk direktør stopper
Importselskabet bag Massey Ferguson, Fendt og Valtra har netop skiftet på direktørposten.

En af landets største importører af traktorer og landbrugsmaskiner Agco Danmark med de store traktormærker Massey Ferguson, Fendt og Valtra i porteføljen har stoppet samarbejdet med deres direktør Bo Gade.

Foreløbig er Anders Melgaard Clausen, som er aftersales dealer development manager på det nordiske og baltiske marked, indsat som direktør i forhold til at tegne selskabet juridisk.

Han oplyser over for LandbrugsAvisen Maskiner, at personalet blev orienteret mandag formiddag om lederskiftet.

I 2017 sad Agcos mærker på knap en tredjedel af markedet for nysolgte traktorer i Danmark.

Ifølge Anders Melgaard Clausen stopper Agco-samarbejdet med Bo Gade på grund af en større rokade i strukturen på europæisk plan.

Mærker i fokus

»Agco er ved at lave en ny struktur, hvor man stopper med at have fællesfunktioner, som den Bo Gade havde, med ansvar for alle mærker. I stedet lægger man det ud hos de forskellige mærker, så fremover kommer der ikke en ny stilling som adm. direktør for Agco Danmark med ansvar på tværs af mærkerne. Juridisk er der så én, der tegner virksomheden udadtil, og det er her i overgangsfasen så mig«, fortæller han.

Omstruktureringen i Agco forventes at være plads i de kommende uger, oplyses det.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.