Nye Kubota-redskaber passer til danskerne

Kubota er klar med en ny generation af kompakte tallerkenharver.

Med de nye serier CD1001 og CD2001 løfter Kubota nu sløret for næste generation af kompakte tallerkenharver. Ifølge producenten er de nye tallerkenharver det rette værktøj til øverlig jordbearbejdning, hvor der kræves effektiv iskæring, jævning og pakning, hvad enten det er i forbindelse med stubbearbejdning, såbedstilberedning eller såning af efterafgrøder.

Jesper Svendsen, salgsansvarlig for Kubota redskabsprogrammet i Danmark, mener, at de nye Kubota CD tallerkenharver har alle de egenskaber, som efterspørges blandt danske landbrug.

»Det vil sige store discs, mulighed for dobbelte jord-til-jord valser og mulighed for frøsåapperat. Vi har oplevet en stigende interesse for enkle jordbearbejdningsprodukter med stor driftsikkerhed«, siger Jesper Svendsen.

Ifølge producenten har man bl.a. fokuseret på, at gennemtrængning af de øvre jordlag, specielt under tørre forhold, kan give store udfordringer. Tallerkenrækkerne på Kubota tallerkenharverne har individuelt ophængte tallerkner, som angiveligt sikrer gennemtrængning og gennemskæring af de øvre

jordlag. Samtidig er de koniske tallerkener meget slidstærke, loves det.

Til CD tallerkenharverne hører et stort udvalg af pakkervalser. Bl.a. har man udvidet udbuddet af pakkervalser med den dobbelte jord-til-jord

valse, Actipress Twin, samt en dobbelt valsekombination med en rørpakkervalse og en kraftig lamelvalse, som giver effektivt smuldring. Ud over de nævnte pakkervalser er følgende tilgængelige: rørpakker, Actiring, Actipack og Actiflex.

Faktaboks

Bonusinfo om CD-harver

  • Kubota har nyudviklet sideskærmene på tallerkenharverne, så al jord holdes inden for arbejdsbredden og volde undgås.
  • Som tilvalg kan CD-harverne udstyres med to stjerne-tallerkener i stedet for to standard-tallerkener for bedre jævnende effekt i lette jorder.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.