Nyt TraktorTech: Få del 2 af kæmpe traktortest
Læs om forcer og ulemper på alle traktorer i testen i nyt TraktorTech fra 26. marts.

Det er vores mest grundige traktortest til dato. I sidste TraktorTech fik du de første 24 sider, hvor de testede traktorer på ca. 200 hk med powershift transmission blev vejet op mod hinanden.

I årets anden udgave af hele Danmarks traktormagasin, TraktorTech, går vi nu i dybden med hver enkelt traktor over i alt 18 sider.

Læs bl.a. om vindertraktoren Valtra T214 Versu Smarttouch, som bl.a. får ros for at have klassens bedste terminal og bløde gearskift, mens vores testkørere, vores egen John Christensen og testkørere fra Finland, Norge og Holland, omvendt er kritiske overfor traktorens evne til at skifte mellem gruppegearene.

Midt i feltet havner Deutz-Fahr 6215 RCSchift.

Den roses for en særdeles velfungerende powershift-transmission, mens den får ris for bl.a. en langsom opstart af terminalen. Med andre ord har testkørerne fundet forcer og ulemper på alle syv traktorer, som præsenterer sig i et uhyre tæt felt.

Kæmpe-traktor kæmper i sandet

Når TraktorTech fra 26. marts begynder at komme rundt til læserne, så kan de også møde en af New Hollands allerstørste modeller, en T9’er, på knap 500 hk, som må kæmpe på sandjorden for at klare den store dræningsplov. Læs mere om hvordan det foregår.

Snyd heller ikke dig selv for et Flash Back til dengang Lamborghini lancerede deres første seks-cylindrede traktor.

Faktaboks

TraktorTech:

  • LandbrugsMediernes eget traktormagasin. 
  • Udkommer seks gange årligt. 
  • Abonnement tegnes på landbrugsmedierne.dk/abonnement eller via 
tlf.: 33 39 47 90. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.