Oplev Valtras SmartTouch
Valtra viser på Agritechnica både det nye SmartTouch armlæn og ny SmartGlass teknologi.

På Agritechnica har man mulighed for selv at prøve Valtra SmartTouch. Det nye Valtra armlæn med SmartTouch blev lanceret i juni, og allerede nu har de første kunder fået leveret Valtra traktorer med SmartTouch, som er tilgængelig for N, T, og S Serie traktorer - 135 til 405 hestekræfter. Indstillingerne er let tilgængelige med kun et par tryk eller strøg over skærmen og med al teknologi integreret i formaterne Guidance, Isobus, Telemetri, AgControl og TaskDoc.

Desuden vises den nye SmartGlass teknologi. Valtra SmartGlass er baseret på en ny gennemsigtig displayteknologi. Valtra SmartGlass er lamineret mellem to glasflader, hvilket gør løsningen robust og egnet til krævende driftsforhold for landbrugsmaskiner. Valtra SmartGlass giver forbedret sikkerhed, ergonomi og effektivitet til traktorens drift ved at vise de vigtigste oplysninger på den bedst tænkelige placering: Forruden. Den nye SmartGlass teknologi vil i første omgang kun være tilgængelig på N- og T-serien i 2018.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.