Overbevisende el-version af Transit

I disse dage ruller Fords første elektriske varebil, Ford E-Transit, af samlebåndet på fabrikken i Tyrkiet og kan snart ses på de europæiske veje.

Fords varebilsklassiker, Transit, ruller i disse dage ud på de europæiske veje i en elektrisk version, Ford E-Transit, fra Fords fabrik i Tyrkiet. Det kan meget vel være den varebil, som også kan overbevise maskinstationsejere og landmænd om at køre elektrisk, hvis de er i markedet for en ny kassevogn.

Allerede inden de første varebiler var færdigbyggede, lå der mere end 5.000 bestillinger i ordrebogen. Den store efterspørgsel har fået fabrikken til at skrue op for produktionen, så al kapacitet nu bruges på at imødekomme den store efterspørgsel på de eklektriske Transit.

Ford E-Transit tilbydes i 25 forskellige varianter og med en nyttelast på op til 1.758 kg for varebilsvarianten. Den har et omdrejningsmoment på 430 Nm og vil blive tilbudt med motorydelser på 184 og 269 hk. Batteriet på 68 kWh giver en rækkevidde på op til 317 kilometer, ligesom den kan oplades fra 15 til 80 procent på 34 minutter ved en DC-hurtiglader med op til 115 kW.

Det er endnu ikke afsløret, hvilken model der skal lægge sig i slipstrømmen af Ford E-Transit, men Ford har for nylig fremlagt en ambitiøs plan for et elektrisk modelprogram, der blandt andet omfatter fire elektriske varebiler. Inden udgangen af 2024 vil Ford lancere hele ni elektriske biler.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.