Overhaling til blå teleskoplæssere

New Hollands LM-serie får Tier 4B motorer med mere effekt, et bredere udvalg og flere funktioner.

New Hollands LM-teleskoplæssere med løftehøjde på seks til ni meter er blevet opgraderet og har nu motorer, der opfylder Tier 4B kravene. Alle fem modeller har fået en effektforøgelse samt andre forbedringer til gavn for præstationer og alsidighed. Den kompakte LM5.25 er dog uændret.

På modellerne LM6.32, LM7.35 og LM9.35 er effekten øget med 12 hestekræfter til 133 hestekræfter, mens modellerne LM6.35 Elite og LM7.42 Elite har fået tre hestekræfter mere til nu 146 hestekræfter.

Samtidig har de fået optimeret 4x3 Powershift-transmissionen med reviderede gear-udvekslingsforhold, der giver øget effekt ved kørsel op ad skråninger og ved transport. De kan konfigureres med et begrænset slip i bagakslen, der øger trækkraften under krævende forhold. Desuden kan de udstyres med en pumpe med variabel fortrængning til 140 l/min. og mulighed for en høj fyldevinkel på 142 grader. Som standard har de en tandhjulspumpe til 120 liter/min. og en fyldevinkel på 128 grader.

Alle modeller kan fås med nye belysningspakker med 10 LED-lygter, så der er blus på, også til siderne og bagud. Ny mulighed er også ekstra værktøjskasser for og bag. Elitemodellerne kan nu forsynes med et ekstra shuttlegreb på ratstammen ud over den eksisterende retningskontrol på hovedjoysticket. Endelig er der trykaflastning i det ekstra hydraulikkredsløb, så frontmonterede redskaber kan skiftes hurtigere og lettere.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.