Pöttinger udvider med mekanisk rensning

Den østrigske producent Pöttinger vil producere stjerne-rensere, radrensere og blindstrigler.

Markedet, kundernes behov og samfundets krav ændres konstant, og det er baggrunden for, at den østrigske producent Pöttinger vil betræde nyt land som producent af udstyr til mekanisk rensning. Det sker efter overtagelsen af producenten CFS.

»Fra 1. august i år udvider vi vores produktsortiment til også at omfatte redskaber til mekanisk ukrudtsbekæmpelse. Der bliver tale om i alt tre forskellige redskaber omfattende stjernerensere, blindstrigler og radrensere«, siger Pöttingers danske salgschef Lars Andreasen.

Han tilføjer, at på grund af den øgede udbredelse af økologi og den voksende efterspørgsel efter bæredygtigt producerede fødevarer vil praktisk talt enhver landbrugsbedrift stå over for problemet med at reducere kemisk ukrudtsbekæmpelse.

»Den enkleste måde at gøre det på er at bekæmpe ukrudtet med mekaniske metoder, og vi målretter vores produktprogram til både konventionelle og økologiske landmænd«, siger Lars Andreasen.

Fra august tilføjer Pöttinger således redskaber fra producenten CFS Cross Farm Solution GmbH i Stoitzendorf til Pöttingers program og i Pöttingers farver.

Ud over at overtage produkterne ansættes de to grundlæggere af CFS Andreas Egelwolf og Leopold Rupp og deres medarbejdere hos Pöttinger. Placeringen i Stoitzendorf vil ifølge Pöttinger være et kompetencecenter for mekanisk ukrudtsbekæmpelse.

De første maskiner vil være tilgængelige og markedsført her fra foråret.

Faktaboks

Nye redskaber

  • Pöttinger vil tilbyde redskaber fra producenten CFS Cross Farm Solution GmbH i Stoitzendorf.
  • Fabrikken bliver et center for mekanisk ukrudtsbekæmpelse.
  • Der skal produceres radrensere, stjernerensere og blindstrigler.
  • I handlen fra august. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.