Pasning af mere jord betyder flere og flere maskiner

I takt med at Skamstrup Maskinstation passer jorden for flere og flere kunder, der befinder sig inden for en stadig større radius, har maskinparken også haft vokseværk i en grad, så man nu har sammenlagt 270 maskinnumre.

45 af dem er traktorer, hovedsageligt Fendt, som Torben Kamp køber hos TBS Maskinpower i Starup. Dertil kommer seks finsnittere - fem fra Krone og en enkelt Claas, tre New Holland mejetærskere og en enkelt Case IH, seks gyllevogne fra Harsø, en AP og tre selvkørende Terragatorer. Plus det løse, bl.a. såmaskiner fra Horsch.

»Jeg er ikke gift med bestemte mærker, men det er vigtigt, at vi kommunikerer godt sammen. Og så er det vigtigt for mig at købe noget af høj kvalitet«, siger Torben Kamp.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.