Samson indfører tre års garanti

Samson Agro indfører tre års garanti på det danske marked med en selvrisiko på 2.500 kr.

Samson Agro indfører nu 36 måneders garanti på det danske marked på alle producentens maskiner redskaber via den kommende danske eneforhandler Samson Agrolize. Den almindelige fabriksgaranti løber de første 12 måneder, og den udvidede garantiperiode gælder de efterfølgende 24 måneder.

Den udvidede garanti tilbydes uden beregning. Den eneste omkostning for kunden er en selvrisiko på kr. 2.500,- pr. garantisag i den udvidede garantiperiode. Forudsætning for opretholdelse af garantien er, at garantireparationer udføres af Samson Agrolize, og at maskiner og redskaber gennemgår et årligt serviceeftersyn.

Den udvidede garanti gælder alle nye maskiner og redskaber leveret fra 1. juli 2017 og frem.

»Vi gør os hver dag umage for at udvikle og producere markedets bedste maskiner, og det står vi gerne på mål for i marken,« lyder det fra Samson Agros administrerende direktør Lars Henriksen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.