Samson på vej mod fordobling på to år
Runder salg for halv mia. kr. i år og på vej mod nye rekorder. Særligt markederne i Frankrig og Tyskland udvikler sig gunstigt.

Med overtagelsen af franske Pichon og stærk vækst på en række markeder som netop Frankrig og Tyskland slår Samson Group A/S ny rekord i omsætningen med en toplinje på ca. 502 mio. kr. mod knap 333 mio. kr. året før.

Fremgangen forventes at forsætte, hvor Samson forventer en omsætning til næste år på op mod 700 mio. kr., altså en fordobling på to år, oplyser man i en pressemeddelelse. Den store franske virksomhed Pichon kommer nemlig til at tælle for et helt år i omsætningen mod halvt i det netop offentliggjorte regnskab.

Adm. direktør Lars Henriksen er stolt over årets resultat før skat på 23,6 mio. kr., der udgør en fremgang på 12 mio. kr. mod året før – på trods af omkostninger til overtagelse af det franske selskab, som var i rekonstruktion, da Samson bød sig til kort efter nytår.

»Det har været et travlt år, hvor vi for Samson Agros A/S’ vedkommende både i Danmark og på de internationale markeder har oplevet en stærkt stigende interesse for vores produkter. Vores langsigtede investeringer i produktudvikling har medført, at vi har tekniske løsninger, der appellerer til større animalske bedrifter og maskinstationer«, lyder det bl.a. i en kommentar fra Lars Henriksen.

Samsoms egen maskinforretning, Samson Agrolize A/S, noterer sig i øvrigt for sit første overskud.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.