Scantruck med to stande og ny import

Flere nyheder på plakaten og ny import får Scantruck til at udstille både indendørs og udendørs på Agromek.

Scantruck, som har import af mærkerne Komatsu, Manitou, Atlas, Mustang og McCloskey, stod med et luksusproblem forud for dette års Agromek: For mange nyheder til for lidt plads.

Problemet er løst ved, at Scantruck får ikke én men to stande på Agromek, både den sædvanlige indendørs og en udendørs.

Scantruck byder på flere danmarkspremierer på Agromek, herunder den store Manitou teleskoplæsser MLT 960, som løfter 6.000 kg og har en løftehøjde op til ni meter. Den har 141 hestekræfter fra Stage IIIB-motoren. I samme familie vises endnu en nyhed, teleskoplæsseren MLT 1040 med en løftehøjde på 9,6 meter.

Scantruck stiller på Agromek op med 13 maskiner, hvilket næsten er en fordobling i forhold til Agromek i 2012.

En af dem kommer fra et af Scantrucks andre mærker i læssemaskiner, Atlas, hvor serien får nyt overhoved, nemlig den nye Atlas AR 105e, en stor sag lige i underkanten af de 10 ton og med 143 hestekræfter. Ny er også fem-ton-læsseren, Atlas AR 65e.

Endelig bliver Komatsu nærværende med 15 ton-gummigeden WA320 i en ny version, som både bejler til landbrug, maskinstationer og entreprenører. Der er 170 hestekræfter under hjelmen og plads til mellem 2,7 og 3,2 kubikmeter i skovlen.

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

Foruden de kendte mærker stiller Scantruck også op som både forhandler og importør af det amerikanske mærke, Mustang, som kommer med nye minilæssere.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.