Schäffer har forfinet læsserfamilie
Schäffer er klar med en ny familie af teleskoplæssere, der spænder over otte modeller.

Schäffer stiller til den nye sæson med en ny og meget bred serie teleskoplæssere. Serien består ifølge Helms TMT-Centret af otte modeller med en egenvægt fra 3,7 til 13 ton og med løftehøjder fra 3,85 meter op til 6,10 meter, alt efter model.

Rent funktionelt er der adskilligt nyt. Producentens HFT (High Traction Force) og SPT (Schäffer Power Transmission) findes nu på alle teleskoplæsserne. HTF tilpasser automatisk skubbekraften, så hver model opnår maksimal skubbekraft.

Bedre skubbekraft

SPT udnytter den elektroniske styring til at optimere motorens kræfter til transmissionens behov. Føreren mærker det ved, at maskinen selv regulerer hastighed og moment, mens skovlen fyldes uden hjulspin - altså ifølge producenten effektiv skubbekraft og minimalt brændstof forbrug.

Ny kabine

Også komforten har fået et løft. Den nye SCV-Plus kabine findes på modellerne 6680T, 8620T, 9640T og 9660T. Den har fået ny betjeningspanel ved joysticket. SCV-Plus kabinen har fået ændret placering og udformning af luftdyserne og nye farver.

Den nye teleskoplæsser linje har Stage V motorer med de miljøvenlige features DOC, DPF og SCR.

Tiplasterne på serien er fra 1.950 kg til 5.200 kg.

Faktaboks

Schäffer læssere:

  • Schäffer Teleskoplæsser 
programmet spænder over 
8 modeller.
  • Egenvægt fra 3,7 til 13 ton.
  • Løftehøjder fra 3.85 m til 6.10 m og tiplaster fra 1.950 kg til 5.200 kg.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.