Semler Agro har halveret underskuddet

Semler Agro har halveret underskuddet til 12,7 mio. kr. Direktøren finder det acceptabelt.

Semler Agro har stadig sit første overskud til gode, og selv om det seneste underskud på 12.7 mio. kr. er en væsentlig forbedring i forhold til året før, skulle tallene gerne gå fra røde til sorte. Men hvornår det sker, vil adm. direktør for Semler Agro, Morten Buus, ikke give noget helt konkret bud på.

»Men hvis du havde spurgt mig for en måneds tid siden inden corona-krisen, ville jeg have sagt, at vi ville få overskud i 2021. Men lige nu er alt meget usikkert. Men det er også en usædvanlig situation, idet landbruget ikke synes nær så hårdt ramt som så mange andre brancher«, siger Morten Buus, der samtidig erkender, at Herborg Smede- & maskinforretning har haft en vis effekt i forhold til Semler Agros fremgang, men han vil ikke komme med konkrete tal.

»Men det, at vi er landsdækkende og har overtaget 51 procent af Herborg, har en direkte indvirkning på regnskabet, men også en indirekte, for at være landsdækkende er en anderledes måde at drive forretning på«, siger Morten Buus.

Virksomheden har i de tre seneste regnskabsår reduceret underskuddet, og i 2019 fortsatte udviklingen med et resultat i Semler Agro Holding på minus 12,7 mio. kr. efter skat mod minus 23,6 mio. kr. året forinden.

»2019 har været det første normale driftsår i min tid uden ekstreme høstsæsoner, hvilket vi kan se på regnskabet. Nu er corona udfordringen«, siger Morten Buus.

Faktaboks

Semler Agro:

  • Semler Agro, inklusive Herborg Smede- & Maskinforretning.
  • Beskæftiger i dag ca. 250 medarbejdere.
  • Eneforhandler af John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.