Solidt salg for CNH i Danmark
Omsætningen for CNH i Danmark og Sverige nærmer sig halvanden mia. kr.

Selskabet bag mærker som New Holland og Case IH i Danmark og Sverige, CNH Industrial Danmark, fik øget salget en tak opad i 2019.

I et nyt regnskab oplyses omsætningen til ca. 1.457 mio. kr. med et resultat før skat på 36 mio. kr. Året før lå omsætningen på ca. 1.340 mio. kr. og resultat før skat på 37 mio. kr.

CNH betegner i årsrapporten selv resultatet som forventet. En del af salget hentes i øvrigt på det danske traktormarked, hvor både Case IH og New Holland sidste år var blandt de to mest populære mærker. Coronakrisen gør i øvrigt, at tingene er noget vanskelige at forudsige for tiden.

CNH forventer dog, at niveauet for resultatet vil udvikle sig på linje med de senere år og nævner en positiv udvikling på det svenske marked.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.