Syv råd: Sådan stopper du tyven
Med hjælp fra Poliet, maskinstationsforeningen og forsikringsselskaberne har LandbrugsAvisen lave denne guide til at tyverisikre din bedriftt.

Lav en sikringspolitik. Hent Sikringsguiden med masser af inspiration på politiets hjemmeside.

Alle medarbejdere skal vide, hvordan køretøjer sikres ved arbejdstids ophør - det gælder bl.a. aflåsning af køretøjet, sikring og aflåsning af bygninger. Afmonter udstyr fra maskinerne, hvis det er muligt, og placer det et tyverisikret sted. Hold fast i de gode rutiner.

Mærk værdifuldt udstyr. Værdifuldt udstyr sikres med GPS-trackere.

Udendørs områder, hvor maskinerne står efter arbejdstid, skal være oplyst eller forsynes med chokbelysning i form af en kraftig lampe med en bevægelsessensor.

Undgå høje hegn og bevoksning. De er med til at give tyvene arbejdsro for nysgerrige blikke. Står maskinerne på egen grund, er det muligt at etablere videoovervågning. Skilt tydeligt med, at der overvåges.

Sæt alarmer på maskiner og bygninger. Sæt piktogrammer udvendigt på GPS-udstyret, så tyven tydeligt kan se, at enheden er sikret. Mærk også bygninger og hegn med, at der er alarm.

Etabler Erhvervsnabohjælp med nærliggende bedrifter.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.