Tallerkenharver og grubbere i New Holland-stil
Nye redskaber fra New Holland rammer det danske marked i 2021, lyder det fra CNHs danske importselskab.

Fra 2021 udvider New Holland porteføljen af redskaber med en række nye tallerkenharver og grubbere.

Selv om redskaberne er nye hos New Holland, er det gammelkendte produkter, da New Holland har indgået en leveringsaftale med den store italienske redskabsproducent Maschio Gaspardo om at producere og levere en række redskaber i New Hollands farver og brand.

Ifølge markedschef Thomas Pedersen kan de første redskaber i form af tallerkenharverne SDM og SDH og grubberne SUM og SUH forventes til Danmark i første halvår og muligvis åbner New Holland op for ordrer på de nye produkter allerede i slutningen af året.

Størrelsesmæssigt kan de nye redskaber køres sammen med mindre landbrugstraktorer og traktormodeller op til 300 hk.

Ifølge Thomas Pedersen giver f.eks. tallerkenharverne New Holland nogle nye muligheder for at blande sig på redskabsmarkedet i Danmark.

»Hvis ellers man har traktoren til det, kan man komme op at køre 15 km/t med den type stubbearbejdning, og det vil give noget rimelig kapacitet«, siger han.

New Holland tilbyder efterhånden en række redskaber i bestræbelserne på at være full line producent af landbrugsmaskiner.

New Holland-forhandlerne sælger f.eks. plove i New Holland-logo produceret på Överum-fabrikken i Sverige og en række andre redskaber efter opkøbet af Kongskilde.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.