Tanken bag ny hybridtærsker: Let skifte mellem afgrøderne
Med CH7.70-mejetærsk-eren kommer New Holland med et helt nyt høstkoncept bygget til at give let omstilling fra mark til mark.

Det er en mejetærsker, som har en stor alsidighed, er nem at køre og er udviklet til de indimellem halvfugtige nordeuropæiske høstforhold«.

Sådan karakteriserer salgschef Tonny Grønne, New Holland, New Hollands nye CH7.70 crossover-mejetærsker, som på en række punkter sætter nye standarder i klassen for mellemstore mejetærskere og reelt udgør ny produktlinje i New Hollands sortiment, placeret imellem mellemsegmentets konventionelle modeller og topmodellerne med rotor. Den henvender sig da også til professionelle planteavlsbrug og maskinstationer.

NH vil ind i ny klasse

Den nye crossover-teknologi giver ifølge New Holland 25 procent højere kapacitet end en konventionel mejetærsker i dette segment.

»Den er især interessant for de mellemstore bedrifter, og den gruppe har vi ikke været repræsenteret i tidligere, så vi forventer en vis interesse«, tilføjer salgschefen.

En demo-maskine kommer desværre ikke til Danmark under årets høst, men CH7.70-mejetærskeren meldes klar til levering til høsten 2021.

Nyudviklet skærebord

Tærskesystemet med to cylindere har en tærskecylinder med en diameter på 600 mm, segmentets største, med forstærket, robust design, der giver en suveræn tærskning. Den store tærskecylinder og den brugervenlige sektionstærskebro yder optimal alsidighed og hurtig tilpasning.

Tærskecylinderens hastighed styres fra kabinen med en ny, robust hydraulisk cylindervariator. Tærskesystemet er kombineret med New Hollands velkendte OptiThresh-system, der tilpasser sig afgrødens tilstand og modenhed ved simpelthen at regulere den bageste del af tærskebroen uden at bruge værktøj.

CH7.70 kombinerer dette system med to cylindere med New Hollands gennemprøvede Twin Rotor-koncept.

Systemet kræver ifølge producenten meget få ændringer af indstillingerne, når der skiftes mellem afgrøder, hvilket giver stor fleksibilitet imellem afgrøder.

CH7.70 kan forsynes med en række Varifeed-skæreborde på op til 9,15 meter, inklusive en helt ny Varifeed-version på 8,53 meter.

Det hele drives af den velkendte Cursor 9-motor, der har 374 hk og er trin V-godkendt.

Faktaboks

New Holland CH 7.70

  • Baseret på nyt hybridsystem, såkaldt cross over-teknologi.
  • Leveres med Cursor 9-motor med 374 hk.
  • Kan forsynes med skæreborde på op til 9,15 meter.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.