Traktorerne skal helst være Fiat-brune

Sdr. Malle Maskinsta-tion har en nogenlunde fast strategi for udskiftning af traktorerne.

De fleste af Sdr. Malle Maskinstations 17 traktorer er fra New Holland - dog har der sneget sig et par andre mærker ind, Case IH og Massey Ferguson. Og to af New Holland traktorerne skiller sig ud ved at være lakeret i samme brunlige nuance som de Fiat-traktorer, der tidligere dominerede på maskinstationen.

 

10.000-12.000 timer

»Jeg tænker også, at de næste, vi køber, skal lakeres brune«, siger Christian Gram, der i dag ærgrer sig lidt over, at han ikke har beholdt et par af de gamle Fiat’er.

Christian Gram har en nogenlunde fast strategi for udskiftning af traktorerne.

»De får typisk lov til at gå 10.000 timer. I nogle tilfælde op til 12.000 timer, og så bliver der byttet til nyt«, siger Christian Gram, der tilføjer, at man også en gang imellem har valgt at beholde en traktor.

»Så får den bare en form for retrætepost«, siger Christian Gram.

Omfattende maskinpark

»Men ellers kan man sige, at der bare sker en løbende udskiftning. Nogle gange sker der et eller andet, som gør, at man er nødt til at investere i noget nyt. Og andre gange kommer der måske bare et godt tilbud«, siger Christian Gram.

Maskinparken er ret så omfattende. Ud over traktorerne er der to Claas snittere, tre mejetærskere (en Laverda og to New Holland), fire gyllevogne (tre Samson og en Gøma), to Horsch Pronto såmaskiner og meget andet.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.