Tripper for at levere nye Fendt’er
Fendts øverste salgschef i ni lande - herunder Danmark - kørte forleden over grænsen. Han håber, at han i løbet af få måneder kan vise Fendts nye 300 og 700-modeller frem i Danmark.

Får I stadig introduceret modellerne som planlagt?

»Vi havde en større karavane med demo-trucks klar til at køre rundt i Europa. Det måtte vi aflyse, men vi arbejder i de her dage på at sætte noget forskelligt op. Vi kommer til at introducere det nye system Fendt ONE, 300 og 700-serien senere på året. Vi vil meget gerne ud og vise folk produkterne«, siger han uden, at han helt nagelfast sætter dato på.

Hvornår kommer de på markedet?

»Produktionen starter for alvor i år, og så er vi klar med en produktion til forårsarbejdet næste år. Vi vil løbe tør for de gamle modeller på fabrikken i løbet af oktober/november. Vi har udsolgt af den gamle 300-serie og kommer ikke til at producere flere af dem. 700-serien kan også hurtigt være udsolgt«.

Hvad forventer du af de nye modeller i Danmark?

»De nye modeller passer perfekt ind på det danske marked. Danske kunder søger efter high tech-solutions og er længst fremme i Europa. Det er farming of tomorrow, og vi ser helt klart et godt marked i Danmark«.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.