Vandingsmaskiner havde super 2018
Fasterholt går frem med hele 425 pct. efter år med stor aktivitet.

Den danske producent af vandingsmaskiner, Fasterholt Maskinfabrik, kan nu fremvise et endog særdeles positivt resultat på 16,4 millioner kroner, svarende til en vækst på hele 425 procent i forhold til sidste regnskab. Vejret er en del af forklaringen.

Regnskabet viser en samlet egenkapital på 45,5 mio. kr., hvilket er en stigning i forhold til sidste års regnskab, hvor egenkapitalen lå på 29 mio. kr.

»Det kan nok ikke overraske nogen, at både tørken i sommeren 2018 og det tørre vejr i foråret i år har spillet ind. Det gav en stor efterspørgsel, så vi fik lagt en stor ordremængde ind i efteråret 2018 og igen her i foråret. Mange fandt også ud af, at det var en god idé at bestille i god tid«, siger direktør for Fasterholt Maskinfabrik, Peter Flø Pedersen, der understreger sin sympati med de tørkeramte landmænd.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.