Vi har tilpasset os hurtigt og effektivt

Landbruget er til stadighed under udvikling og altid på vej til en mere effektiv og lønsom drift - en udvikling, som ikke ser ud til at stoppe. Landbruget har altid haft evnen til at adoptere nye og smarte teknologier og løsninger, som der kigges på fra det store udland, samtidig med at der sker en effektivisering af landbruget, dyreholdet vokser, arealerne til den enkelte ejendom bliver større, mens der stadig er en række fritidsbrug, som også har en mark, der skal passes.

 

Landbruget og de danske landbrugsmaskinstationer har gennem alle årene formået at følge den samme udvikling, så vi i dag som branche fremstår som en professionel branche, der er klar over, hvilke krav der stilles til os som effektiv samarbejdspartner. Vi kan i dag servicere vores kunder med de bedste løsninger og derved udnytte ressourcerne klogt og effektivt.

 

De danske maskinstationer er i dag helt i front med den nyeste teknologi, veluddannet personale og en maskinpark, der har en størrelse, således at høsten kommer i hus, uanset om det er det mest regnfulde år eller tørken, der sætter sit præg på avlen. Medlemmerne af Danske Maskinstationer og Entreprenører har evnen til at tilpasse sig hurtigt og effektivt.

Den enkelte virksomhed formår i samarbejde med sine kunder at finde de bedste løsninger. Samtidig er den store udnyttelse af maskinerne med til at holde omkostningerne på et niveau, som gør det attraktivt for landbruget at outsource til den lokale maskinstation.

 

At maskinstationerne til stadighed formår at leve op til kravene fra landbruget lader sig kun gøre, fordi der hele tiden er efteruddannelse af både ejere og deres ansatte - et behov, som medlemmerne af Danske Maskinstationer og Entreprenører netop i disse dage er i gang med at udfylde på de årlige Vidensdage i Vingsted.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.