Votech gyllevogn klar: Rig på nye funktioner

Dogwalk, høje dæk og en smart optage-funktion er nogle af funktionerne på første Votech gyllevogn fra Ingemann Larsen.

Det er ikke meget mere end tre måneder siden, Ingemann Larsen på Mors offentliggjorde et nyt mærke af gyllevogne. Nu står den første vogn snart klar, og med den løfter Ingemann Larsen sløret for nogle af de funktioner, det nye gyllemærke fører med sig.

For eksempel bliver det muligt at tilvælge, at vognen kan køre dogwalk, og som standard får alle vogne hydraulisk affjedret træk og hydraulisk affjedring af akslerne.

»Med dogwalk-funktionen kommer vi til at tilbyde et billigere alternativ til græsnedfældning end eksempelvis de selvkørende Vredo-nedfældere, og vi kan udstyre vognene med op til 2,05 meter høje dæk for at skåne marken mest muligt«, fortæller Lars Nygaard fra Ingemann Larsen.

Automatik i marken

Kranen er anderledes end andre aktører på markedet. Den får ikke noget udskud, men i stedet et rotérbart led, som skal gøre det hurtigere og lettere at komme ned i overdækkede tanke.

Et kapitel for sig selv er styringen. Den bliver ifølge Per Larsen, Ingemann Larsen, markedets bedste - både software- og hardwaremæssigt.

»Al information vises på en 12,7 tommer touch-skærm, hvor man også kan betjene vognen fra, hvis man vil. Dertil følger et joystik med alle funktioner samt et ekstra panel med syv knapper og et drejehjul, hvor man også får masser af muligheder for at styre vognen«, fremhæver han.

På panelet kommer man til at aktivere en af vognens særlige funktioner: Den automatiske afspilning.

»I stedet for eksempelvis at vælge mellem 15 forskellige indstilinger til, hvordan bommen skal klappe ud, opererer vi med, at man optager dét, man laver. Når det er gjort én gang, skal man bare trykke på en knap for at udføre sekvensen igen helt automatisk«, uddyber Thomas Boll, Ingemann Larsen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.