WekoAgro får kartofler på bordet

Med købet af både Hoven Smede- og Maskinforretning og Powtec i Bording betræder WekoAgro Machinery ved Hammel nyt land. Nu er maskiner til kartofler blevet en væsentlig del af Horsch-importørens portefølje.

Hvordan passer de nytilkomne forretninger med kartoffelfokus ind i WekoAgro Machinery?

»Det, vi gerne vil, er at kunne tilbyde noget af det bedste, som man kan spænde efter en traktor. Men det er vigtigt for os alle at være specialister. Horsch-folk kommer ikke til at beskæftige sig med AVR kartoffelmaskinerne og omvendt«.

Hvordan går det med salget af kartoffelmaskinerne?

»Siden vi overtog Powtec i Bording i efteråret 2019, er salget af AVR maskinerne firedoblet. Generelt glæder vi os over at kunne tilføje kartoffelmaskinerne til programmet og i øvrigt også græsmaskinerne fra SIP. Vi rammer bredere«.

Er der yderligere planer om nye mærker i programmet?

»Der er ingen umiddelbare planer. Vi ser os selv som en lille enhed, og nu er det planen, at det hele ligesom får lov at sætte sig«.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.