Zetors multitalent til Agromek
Zetor-entusiaster kan på Agromek senere på måneden se nærmere på Zetors hidtil største model.

Zetor-importøren HCP Nordic har fået fat i et eksemplar af Zetors nyeste og hidtil største traktor-model, som vil stå badet i neonlyset på Agromek i Herning senere på måneden. Det er nærmere bestemt den nye Zetor Forterra HD med 147 heste, som er udviklet til landmænd, der har brug for et solidt multitalent i den effektklasse.

Traktoren, der netop synes som en god allrounder til mange formål, vil ifølge HCP’s traktorekspert, Kristian Dalum, være ideel for mange mælkeproducenter. Nyheden fås i tre versioner - 127, 136 og 147 hk og med tretrins PowerShift og PowerShuttle.

I kabinen er de vigtigste funktioner samlet i en konsol til højre for chaufføren. Her er der blandt andet mulighed for indstilling af flow og timing af hydraulikventilerne - 4 EDV som standard – og regulering af den elektroniske liftkontrol, Hitch Tronic, som Bosch har udviklet i samarbejde med Zetor.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.