Maskinhandel vil gabe fra Horsens til Esbjerg

Traktorgården Give lancerer netop nu ny afdeling i Krogager og satser på at servicere et større område i Jylland.

Med en ung maskinhandler i spidsen satser Traktorgården Give nu på at indtage et større område.

I de seneste måneder har maskinforretningen, som bl.a. er forhandler af Deutz Fahr og Kuhn, indtaget et område hos traktor- og maskinimportøren HCP i Krogager ved Grindsted for at åbne sin anden afdeling.

Med satsningen vokser maskinforretningen med 7-8 mand til små 20 ansatte. Ifølge Søren Kristensen, der har været i spidsen for virksomheden siden 2016, så betyder færre gårde, at maskinforetningerne også må søge længere ud.

»Lokalt er ikke 20 km væk. Vi må stille os nye mål. Vi har kunder, vi betragter som tæt på, som bor 75 km væk. Sådan bliver det. Det er det, som der er brug for. Geografisk ligger afdelingen i Grindsted godt«, siger han og fortæller, at maskinforretningen med faciliteterne i Krogager nu vil være opsøgende i et ormåde, der spænder fra Horsens i Øst til Ringkøbing og Esbjerg i vest.

Opvokset med maskiner

Vejen som maskinhandler er ikke fremmed for Søren Kristensen. Faderen, Eli Kristensen, drev nemlig maskinforretningen i Give i 25 år. Undervejs har familien Kristensen handlet skiftende traktormærker som f.eks. IH, Ursus, Ford og Renault. I dag er det Deutz-Fahr, som er traktormærket, der sælges og serviceres fra Give - og nu også fra Krogager.

Faktaboks

Traktorgården Give 

  • Ejes og drives af Søren Kristensen. 
  • Forhandler og servicerer mærker som Deutz-Fahr, Kuhn, Dal-Bo, He-Va og MI’s program. 
  • Ca. 20 ansatte. 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle