Med et enkelt log-in kan man administrere flere e-bokse

Det er ikke så svært, som det gøres til, siger økonomikonsulent Signe Pilegaard Hansen, Centrovice.

Kravet om digital postkasse på alle virksomheder med et CVR-nummer var et af de hede emner på deltidsbrugernes årsmøde. I debatten efterlyste næstformand for Familielandbruget Henrik Bertelsen, at man kan nøjes med en enkelt digitalpostkasse - en såkaldt e-boks - til både privat post, erhverv, foreninger m.v.

»Det kan man faktisk allerede,« sagde økonomikonsulent Signe Pilegaard Hansen, Centrovice, dog uden at hun på mødet fik adgang til at uddybe. Men det råder hun bod på med en vejledning, som sendes ud til alle årsmødets deltagere.

»Med et enkelt log-in er det muligt for en person at administrere flere e-bokse - det kan være egne bokse eller andres, som man bliver tildelt adgang til,« siger Signe Pilegaard Hansen.

»Hvis man tager på ferie i længere tid uden at have adgang til sin mail og e-boks, vil det være en god ide at få et familiemedlem til at holde øje med boksen, og denne adgang kan gives tidsbegrænset,« siger Signe Pilegaard Hansen.

De involverede parter skal dog forinden have oprettet en digital medarbejder NemID hos Nets, og det er lige nu den største forhindring for at få oprettet e-boksene på virksomhederne.

Centrovice har lavet en udførlig vedledning med billeder og uddybende information om, hvordan dette gøres. Vejledningen ligger på hjemmesiden: www.centrovice.dk/artikler-it.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle