Medarbejderne er positive overfor systemet

Medarbejderne har selv haft indflydelse på, hvordan systemet er udformet.

Både Bo og Marianne Stensgård var lidt skeptiske over, om medarbejderne ville opleve tidsstyringen og de daglige ind- og udstemplinger som en kontrol af medarbejderne. Den skepsis er væk i dag, hvor systemet har været i brug i tre måneder.

"De ved, at de får betaling for alle de timer, de arbejder. Det gælder også, hvis fodringsanlægget går i stykker kort før fyraften, eller hvis de kører ud for at se til nogle farende søer en aften," fortæller Bo Stensgård.

Da alle medarbejdere blev aflønnet på en fast månedsløn, kunne det være sværere at motivere de ansatte til at se til farende søer om aftenen, fordi aflønningen var sværere at få øje på.

Ægteparret har også oplevet, at det er lettere at finde afløsere til for eksempel en weekendvagt, hvis en medarbejder bliver syg.

"Før skulle vi holde styr på, at den medarbejder, der tog en ekstra weekendvagt, skulle have fri en anden weekend. Nu klarer vi det bare med en ekstra løn," siger Marianne Stensgård, der er glad for det overblik systemet giver hende omkring hver medarbejders arbejdstid.

Tidligere kunne ægteparret af og til mærke lidt utilfredshed hos nogle medarbejdere, der mente at nogle af deres kolleger holdt for lange kaffepauser eller holdt fyraften for tidligt.

"Den snak er helt væk nu. Sjovt nok viste det sig jo, at flere af medarbejdernes ægtefæller havde et tilsvarende system på deres arbejdsplads," lyder det fra Bo Stensgård.

Seneste videoer

Se alle

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle