Mere komfort på opgraderet prof-klipper

Stiga Titan får gummiophængt kabine, forbedret klimaanlæg og mulighed for at skifte redskaber uden brug af værktøj.

Arbejdspladsen er kommet mere i centrum på den opgraderede Titan-serie, som svenske Stiga har sendt på markedet. Selvom maskinen til forveksling ligner den tidligere model, så er der en lang række praktiske ændringer, der både øger komfort, kapacitet og køreegenskaber.

Den dieseldrevne Titan findes i fire varianter: 540D og 740D er åbne modeller med sikkerhedsbøjle, mens 740DC og 740DCR er med kabine. Sidstnævnte har desuden fabriksmonteret aircondition og trafiklys.

Og netop kabinen er et af de steder, der er sket ændringer. Den er nu 100 procent gummiophængt, hvilket ifølge Stiga nedsætter både støjen og vibrationerne i kabinen. Desuden er klimaanlægget blevet forbedret, og alle redskaber kan chaufføren betjene fra førersædet.

Titan-serien er Stigas absolutte topmodel. Den er knækstyret, har permanent firhjulstræk, hydrostatisk transmission, dieselmotor og klipperaggregatet kan skiftes ud med eksempelvis en transportskovl, sandspreder, kost, sneplov eller sneslynge.

»Serien er lidt af en arbejdshest. Og nu kan man skifte mellem redskaberne uden brug af værktøj. Vi har ligeledes gjort det lettere at servicere maskinerne, idet der er lettere adgang til luftfilter, elektriske komponenter og hydrauliske udtag,« forklarer distriktschef Ulrick Havndrup fra GGP Denmark A/S, der står bag salget af Stiga i Danmark.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle