MF tilføjer nye rystermaskiner

Massey Ferguson strækker Activa-serien ud i begge ender. Øverst kommer en ny topmodel med større korntank og flere hk. Samtidig skifter de to største Cerea-modeller navn til Centora. De får også flere hk samt et nyt design.

To nye mejetærskere i den italiensk byggede Activa-serie, én topmodel, samt en i den mindste ende, er nogle af AGCOs høstnyheder. Den største model lukker hullet, der har været op til den større serie, Beta.

Større korntank

Den nye seksrysters Activa 7247S har en korntank, der rummer 8.800 liter. Samtidig har den fået 20 ekstra hk og yder derfor 275 hk. Ligesom de andre S-modeller i familien har den roterende kerneudskiller.

Broen justeres elektrisk fra kabinen, ligesom til- og frakobling af snitteren. Maskinen kan leveres med op til 22 fod skærebord.

Stærkere Cerea-afløsere

Cereas topmodeller, 7276 og 7278, bliver til Centora 7280 og 7282. Bygges stadig i Randers og har stadig otte rystere. Udvendig ændres designet, så adgang til maskinens sider bliver lettere.

Ydelsen på den største model er hævet med 26 hk i forhold til den hidtidige topmodel, hvilket giver den en maksimal effekt ved tømning på 413 hk. Snitterne har 108 knive placeret i otte rækker og kan udstyres med en ekstra knivbjælke for endnu bedre snitning. Maskinernes korntankstørrelse er bibeholdt, men kornsneglen ligger nu vandret. De styres stadig med Datavision II-computeren, og har Constant Flow der justerer maskinens fremdrift afhængig af cylinderbelastningen.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle