Minister og 38 sessioner på øko-kongres 2021

Økologikongres 2021 25.-26. november har selvforsyning, lokalforsyning og robusthed som rød tråd.

Mere end 100 oplægsholdere og specialister er klar til at inspirere, når økologibranchens største faglige begivenhed, Økologikongres 2021, løber ad stablen 25.-26. november.

Økologien har fået en fremtrædende placering både i landbrugsaftalen og i EUs Farm to Fork strategi.

Det forpligter, siger Hans Erik Jørgensen, formand for L&Fs Økologisektion.

»Økologisk vækst og et mål om fordobling af økologien frem mod 2030 stiller store krav til den økologiske produktion. Vi skal udvikle os og blive dygtigere, så vi er parate til at imødekomme morgendagens krav«, siger han.

Minister åbner kongres

Fødevareminister Rasmus Prehn åbner kongressen med sit bud på økologien som virkemiddel i den grønne omstilling, og han er også med i en paneldebat med bl.a. de to øko-formænd Hans Erik Jørgensen, L&Fs Økologisektion, og Per Kølster, Økologisk Landsforening, samt forskerne Marie Trydeman og Tommy Dalsgaard.

Debattens omdrejningspunkt er prioritering af økologiske metoder og systemer, som både kan sikre den grønne omstilling og en fornuftig bundlinje.

Kongressens 38 sessioner byder i øvrigt både på tværgående emner som det økologiske landbrugs rolle i den cirkulære økonomi og på ny praksisnær viden, man kan tage med hjem på bedriften.

Kongressen finder sted på Vingsted Hotel og Konferencevirksomhed. Du kan tilmelde dig her: tilmeld.dk/okologi-kongres2021/conference

Faktaboks

Økologikongres 2021

  • Arrangører: Innovationscenter for Økologisk Landbrug, L&F og Økologisk Landsforening, ICROFS og Foreningen for Biodynamisk Jordbrug. 
  • Kongressen er støttet af Fonden for Økologisk Landbrug. 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle