Minkavlere åbner butik i lufthavn

Oh! by Kopenhagen Fur rykker ind i nyt butiksområde i Kastrup Lufthavn.

Danske minkavlere åbner deres første butik nogensinde.

Det sker, når Kopenhagen Fur slår dørene op for en ’Oh! by Kopenhagen Fur’-butik i et helt nyt shopping- og spiseområde i Københavns Lufthavn.

I området får butikken selskab af en klassiske tøjmærker som Lacoste, Mulberry og Wolford og nye mærker som Wood Wood og Hennes & Mauritz’ nye luksusmærke Arket.

Det er Københavns Lufthavn, der har udvalgt Oh! by Kopenhagen Fur til at være en af de 24 butikker og spisesteder, der flytter ind i et nyt 4.000 kvadratmeter stort område.

»Vi har været igennem en længere ansøgningsproces, før vi fik det endelige ja fra lufthavnen. Det er fantastisk, og vi glæder os rigtig meget til at sælge vores varer til de mange internationale rejsende, der kommer i lufthavnen«, siger Rebecca Munk Holst, Oh! by Kopenhagen Fur.

Cafeer og restauranter

Det nye område kommer til at bestå af 15 butikker samt 9 cafeer og restauranter.

At der er restauranter og cafeer i området, ser Rebecca Munk Holst som et stort plus, da den type forretninger er med til at skabe kundestrøm.

»Det er en drømmeplacering for os. Det er det, vi kalder en A-placering. Udover at der er masser af trafik, rammer vi vores målgruppe, der er et internationalt publikum, unge og forretningsrejsende, der vil have kvalitetsdesign med kant«.

»Samtidig kommer vi til at ligge sammen med andre mærker, der henvender sig til samme målgruppe, så vi sammen kan generere kundestrømmen. Vi finder ikke en placering, der passer os bedre i hele i Danmark«, siger hun.

Skal brande dansk mink

Butikken bliver på 30 kvadratmeter. Ud over at sælge Oh! by Kopenhagen Furs varer skal den være med til at brande dansk minkavl.

Det er blandt andet planen, at der skal vises videoer om Kopenhagen Furs kerneværdier som dyrevelfærd, bæredygtighed og det håndværk, der ligger bag de mange færdige produkter.

I butikken skal alle Oh!s varer sælges - lige fra overtøj til nøgleringe, tasker og badesandaler med mink på.

Det er planen at åbne butikken i første halvdel af juni, gerne allerede 1. juni, så den står klar til hele sommertrafikken.

Succes med sandaler

I starten satsede Oh! by Kopenhagen Fur primært på charms og tasker. Men sidste år præsenterede Oh! sin første kollektion, hvor der også indgik overtøj.

Oh!s seneste storsælgende hit er en badesandal, som Oh! har designet i samarbejde med sportsmærket H2O.

»For mig handler godt design blandt andet. om at vise kontraster. Kontrast sælger. Og hvad er mere kontrastfuldt end sommer, sport og pels«, spørger Rebecca Munk Holst.

Faktaboks

Oh! by Kopenhagen Fur

  • Startet 2012 
  • Designer overtøj, jakker, tasker, nøgleringe og taskevedhæng
  • Sælges i bl.a. Danmark, Sverige, Norge, Spanien, Italien, Forenede Arabiske Emirater, Sydkorea, Kina og Japan.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle