Nørder: Gør klar til sidste omgang ’Piloterne’

Hører du til dem, der følger med i, hvad Gustav, Hans-Jørgen og Peter laver, så glæd dig. Tredje afsnit af ’Piloterne’ er på vej.

Men måske ved du slet ikke, hvem de tre herrer er?

Så er det en fejl. ’Piloterne’ er en ny dansk miniserie på nettet om tre kernedanske landmænd, deres hverdag og deres maskiner. De to første afsnit udkom for 14 dage siden og i torsdags. Torsdag i denne uge kommer sidste afsnit - glæd dig.

Mens disse linier skrives, sveder vi i redigeringsrummet for at lægge sidste hånd på seriens sidste afsnit.

Vi er med tidlig, tidlig morgen, når Peter i Sommersted blander foder til sine 280 jerseykøer, når Gustav på Langeland frygter, at såningen må udsættes, fordi for meget gammelt ukrudt kan stoppe såmaskinen, og når Hans-Jørgen pløjer den rajgræsmark ned, som han ellers havde så store forhåbninger til.

I traktoren funderer Gustav på, om det nogensinde bliver økonomisk muligt at overtage gården.

Tredje afsnit er sidste afsnit af ’Piloterne’. Men bare rolig: Serien bliver ved med at ligge på nettet - og hvem ved: Måske laver vi en reprise.

De tre piloter er - som seriens fans vil vide - inkarnerede tilhængere af hver deres traktormærke: 66-årige Hans-Jørgen sværger til Fendt, unge Gustav kan kun køre Massey Ferguson, og hos Peter har de aldrig kørt andet end Volvo og Valtra.

Se serien på

www.landbrugsavisen.dk/piloterne

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle