Nedfælder var kærlighed ved første blik

Det var en synligt tilfreds Claus Harrild Jensen, der som direktør for Thyregod kunne hænge et solgt-skilt på Agromek-standens nye, otte meter brede Fieldmaster Disc-nedfælder efter et kort møde med en stor sydvestjysk maskinstations driftsleder.

»Han kunne med det samme se den helt indlysende fordel ved vores X-placering af begge rækker tallerkner på nedfælderen, så det sideværts træk i nedfælderen udlignes uden behov for GPS-korrigering for at køre lige med den,« forklarer Claus Harrild Jensen.

Andre interessante detaljer er de dobbelte dybdestyringshul helt ude i hver side foran på rammen. At de 510 mm store takkede tallerkner er fjederophængte fremfor monteret med gummibøsninger, var også et plus, for det giver større bevægelsesfrihed for tallerknerne til at undvige sten, når den arbejder i maksimal arbejdsdybde på 12 cm. Også arbejdsbredden på otte meter gav lidt ekstra købelyst, fordi mange andre nedfældere kun når ud på 7,5 meter.

Endelig trak det heller ikke ned, at den kan leveres med en hockeystav-efterharve som alternativ til pakvalser. Hockeystavene letter nedfælderen for en del kilo i forhold til udvalget af pakvalser.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle