New Holland retro- traktor vinder pris

New Holland har vundet to prestigefyldte priser for godt design. Den ene går til retrotraktoren, Boomer 8N.

New Holland har vundet to såkaldte Good Design 2009-priser gennem et program, der regnes som det ældste og mest anerkendte i verden.

De to designpriser, der blev givet til henholdsvis retrotraktoren, Boomer 8N samt det nye Sidewinder II-armlæn, er blevet uddelt 59 gange. Giverne er to foretagender med følgende lange navne: Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design samt European Centre for architecture Art Design and Urban Studies.

New Holland dystede i kategorien transport, og var den eneste landbrugsproducent til at modtage en af de prestigefyldte priser.

Af andre prismodtagere var mærker som Apple og Bosch.

Nye designtrends

"Programmet Good Design 2009 er det stærkeste, vi nogensinde har haft, med det største antal deltagende virksomheder og priser til de bedste og væsentligste design," udtalte Christian K Narkiewicz-Laine, formand for museet The Chicago Athenaeum under uddelingen, og han bemærkede:

"Dette kunne godt være en begyndelse der signalerer, at virksomheder og designere har ændret retning mod mere vedvarende og omkostningseffektivt design med meget mindre brug af blikfang og ekstravagance."

Boomer 8N-traktoren, der forener retro-design med moderne teknologi som eksempelvis trinløs transmission, markedsføres ikke i Europa.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle