Ny direktør i Semler Agro skal skabe vækst

24. november overtog Morten Buus titlen som direktør for Semler Agro i et længe planlagt skifte, der skal sikre flere kræfter til udvikling og drift af Semler Agro.

Semler Agro har siden ankomsten i landbruget sat mange skibe i søen og skabt stor vækst. Nu styrkes organisationen også helt i toppen, hvor Morten Buus skifter stillingen som driftsdirektør ud med titlen som CEO for Semler Agro. Her afløser han Kim Skovgaard Rasmussen, der har fungeret som direktør siden oktober 2016, men nu helliger sig arbejdet som vicekoncerndirektør i hovedkoncernen, Semler Gruppen.

Skiftet sker som et planlagt skridt for at sikre, at Semler Agro har ressourcerne til at kunne fortsætte udviklingen med øget kundeservice til landbruget og samtidig arbejde langsigtet med målene om fremtidens maskinhandel i 2025.

Med forfremmelsen af Morten Buus til CEO betyder det, han kan bygge videre på den viden, han har tilegnet sig, siden han startede i Semler Agro for snart et år siden. Dermed har han også allerede et godt blik for, hvad landmænd efterspørger. Samtidig skaber det frie hænder til, at salgsdirektør Lars Frederik Henningsen kan koncentrere sig om at fremtidssikre landmændene med de rigtige maskiner.

Den fremtidige direktion i Semler Agro tegnes af salgsdirektør Lars Frederik Henningsen og CEO Morten Buus med reference til bestyrelsesformanden i Semler Agro, Jens Bjerrisgaard.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle